Jobs

Home Jobs Account Manager West-Vlaanderen

Account Manager West-Vlaanderen

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media is een no-nonsense digitaal marketingbureau dat KMO’s en zelfstandigen commerciële oplossingen biedt om hun return-on-investment aan te scherpen. En dit door onder meer hun website te optimaliseren, Facebookcampagnes op te zetten of hun Google-vindbaarheid te vergroten. 

En om al onze klanten nog beter te helpen, zijn we op zoek naar een Account Manager regio West-Vlaanderen

Jouw uitdaging

Als Account Manager verkoop je de multimediale producten van FCR Media Belgium in de jouw toegewezen regio. Je bouwt een goede klantenrelatie uit door gedurende het jaar regelmatig het het vernieuwde Digital Marketing pakket met de klant te bespreken en opportuniteiten aan te reiken. Je krijgt een vaste klantenportefeuille toegewezen.

Heb ik het?

Je hebt minstens een eerste sales ervaring achter de rug en bent super gemotiveerd om je te verdiepen in de wereld van Digital Marketing. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak.
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je omringd wordt door creatieve geesten met gevoel voor humor. 
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil.
  • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, dagvergoeding, wagen + tankkaart, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan en meer dan 30 dagen vakantie per jaar! 
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Vincent van der Aalst
Recruiter
03/205.43.49
Deel de vacature: